>

dilluns, 8 de setembre del 2014

Minihamburgueses amb melmelada de mango i pebrot

Bon dia a tots! Després d'uns quants dies sense publicar, ja tornem a ser aquí, amb una temporada nova plena de receptes noves que tenim moltíssimes ganes de compartir amb tots aquells que ens vulgueu acompanyar en aquest 4rt any!

Aquest estiu hem pogut gaudir d'uns quants dies de relax absolut. La família Bolet vam anar a Míkonos i, tot i que tothom ens havia dit que era una illa amb molta festa, us haig de dir que a nosaltres ens va semblar el paradís del relax. Suposo que té molt a veure amb les platges o zones que hi vas, així que nosaltres vam trepitjar platges que semblaven piscines i eren molt tranquil·les. Vam tornar ben morenets, llàstima que després de tornar el temps no ens ha acompanyat massa per seguir-lo mantenint, però almenys ens queden els bon records d'haver gaudit d'uns quants dies de sol.

La primera recepta d'aquesta nova temporada són unes minihamburgueses que sovint fem al Bolet, sobretot quan ens ve de gust fer sopars pica-pica amb els amics. Aquest plat agrada a petits i a grans i és tant fàcil de fer i menjar que en un tres i no-res ja no en queda cap. 

Les hamburgueses tenen molt de joc a la cuina i, per això, és la nova proposta que deixem a Memòries d'una cuinera. És un plat senzill que creiem que pot ser una bona idea per començar la nova tanda de reptes. Què us sembla? Us ve de gust participar? De moment us deixo amb la meva recepta feta a base de carn de vedella, però ja sabeu que poden ser hamburgueses vegetals, de tofu, de peix, de fruita o del que més us vingui de gust. Quantes més tinguem un recopilatori més variat aconseguirem. Recordeu que teniu de temps fins el proper dia 28 per deixar-nos les vostres propostes.

Benvinguts a tots de nou! Recordeu que passem llista, així que us espero a tots passar a saludar-nos i, de pas, agafar una hamburguesa per escalfar motors pel nou repte de Memòries d'una cuinera.


Ingredients per a 10 uts.: 


500 g de carn de vedella picada
Sal
Pebre
Ceba deshidratada
Oli d'oliva
Microbrots de mostassa enrinxolada


Preparació:

En un bol posem la carn de vedella picada, la salpebrem i posem una mica de ceba deshidratada, ho barregem bé i fem petites hamburgueses. A continuació, les passem per la graella ben calenta, on hi haurem tirat un petit raig d'oli d'oliva prèviament, les cuinem al punt que ens agradi i les passem a un plat. Per a la presentació tallem els panets per la meitat, posem uns quants brots de mostassa, una hamburguesa, una cullerada de melmelada i acabem decorant amb uns quants brots més. Atenció que els brots són bastant forts de sabor i és aconsellable no ficar-ne massa.



15 comentaris:

  1. Ep....benviguts...ja anem tornant tots eh?? M'encanta la idea de les hamburgueses perquè a casa ens hi hem começat a aficionar i ens les fem nosaltres!
    A veure si tinc temps de participar al repte...que ens anem de vacances uns díes més i no sé pas si podré!
    Una abraçada!
    Gemma de Food&Cakes by GB

    ResponElimina
  2. Ficaram lindos e com doce de manga deve ter dado um toque maravilhoso
    Adorei
    Boa semana
    bj

    ResponElimina
  3. Holaaa family!!!! Ja per aquí i amb molt bona lletra per el que veig. Delicius!!!!
    Jo també si puc participo al Memòries, ja sabeu que totes les hamburgueses a casa son casolanes!!! Muaks

    ResponElimina
  4. Benvinguda!! aquestes hamburgueses tenen una pinta exquisida, i amb el contrast de la melmelada han d'estar més que bones!! aniré rumiant la meva proposta, un petó!

    ResponElimina
  5. No puedo con esa mermelada!!! Tengo que probarla sí o sí. Fantástica las fotos también. Bienvenida a la vuelta a la rutina.

    Carolina de La cuchara de mis recetas

    ResponElimina
  6. Les hamburgueses són un gran invent...a casa, les fem i servim enmig d'un entrepà quilomètric amb un munt d'ingredients!!! Petons!

    ResponElimina
  7. Quina patxoca fan aquestes burguers!!

    ResponElimina
  8. Hola de nuevo,unas minis hamburguesas muy buenas con este toque de la mermelada.
    Participare en memorias sin falta
    peto

    ResponElimina
  9. Benvinguda!! i trepitjant ben fort amb un plat original i bonissim!! m'encanten les mini hamburgueses perque si en vols una només n'agafes una i si en vols més...t'hi empatxes amb les que vulguis!! a veure si puc participar-hi! petons

    ResponElimina
  10. Benvinguda. A poc a poc tornem a les rutines i la normalitat, i fer-ho amb aquestes magnífiques hamburgueses em sembla diví, ho tindré en compte per variar de les clàssiques que faig a casa, aquest estiu he descobert algunes receptes d'hamburgueses que m'han impressionat i agradat molt .
    Un petonet

    ResponElimina
  11. se m'ha fet la boca aigua!! mmmm. Petons! Marta

    ResponElimina
  12. Bienvenida! Espero que vengas desbordante de energía y dispuesta a compartir con nosotr@s un montón de maravillosas recetas como esta!
    Besotes y feliz domingo!

    ResponElimina