>

divendres, 5 de novembre del 2010

Gelatina de maduixa amb llima i magrana

La gelatina és un aliment molt bo pels ossos, per això s'introdueix sovint a la dieta dels avis, dels nens o dels esportistes. Personalment trobo que és un aliment molt divertit! I crec que té moltes possibilitats, però hem de saber aprofitar-les. Doncs bé, la recepta d'avui és una gelatina ben refrescant que és perfecte com a postres d'un menjar ben copiós. Normalment feia la gelatina sense afegir-hi res, però aquest cop vaig pensar que la gelatina de maduixa podia combinar-la amb molts ingredients, així que vaig pensar amb la llima (és una combinació molt utilitzada en els xiclets). Aprofitant que estem a la tardor i hi han magranes, juntament amb les llimes, tenim una combinació molt especial, que espero que us agradi tant com a nosaltres.


Ingredients:

1 sobre de gelatina de maduixa Royal
250 ml d'aigua mineral
250 ml d'aigua mineral freda
2 llimes
1 magrana


Preparació:

Agafarem una de les llimes, exprimirem el suc i el reservarem. Agafarem l'altra llima, la netejarem i rasparem la pell. A continuació, en una cassola petita, posarem 250 ml d'aigua durant uns minuts, fins que arrenqui el bull, llavors la retirarem del foc i afegirem el sobre de gelatina. Un cop ho tinguem ben barrejat afegirem l'aigua freda. Per finalitzar afegirem el suc i la pell de la llima, que prèviament hem preparat, i els grans de la magrana (ens assegurarem de què no quedi cap pell, ja que li donaria un gust amarg), i ho deixarem quallar durant un parell d'hores a la nevera.




7 comentaris:

  1. Et va quedar boníssima!!!!!!!!!!!!!
    Un contrast genial.

    ResponElimina
  2. Me ha encantado tu receta, y la puesta en escena preciosa.
    Tengo mangranas y solo me las como en ensalada,voy hacer tu receta,
    Besos

    ResponElimina
  3. ohhhhh.... quina gelatina tant exquisita!!! és tota una temptació! i té el color és fabulós!! t'ha quedat genial!
    Molts petons

    ResponElimina
  4. Yves: doncs si
    Moni: gràcies! sempre son bones les teves crítiques!
    Margot: en tu caso puedes probar con cramberries ;P
    Ingrid: gràcies

    ResponElimina
  5. Como me tienta este rico y sanote dulce!!! La presentación es como la receta, de 10.

    Besos.

    ResponElimina
  6. Qué colorido!! Una presentación muy creativa. Un besazo, Marta

    ResponElimina