>

dijous, 21 d’octubre de 2010

Risotto de bolets

Sempre he estat una enamorada d'Itàlia. Vaig tenir la sort de poder viure durant un any a Milà; una ciutat de la qual tothom sempre em diu que és molt lletja, però sempre contesto el mateix: això es perquè no la coneixeu prou bé! És veritat que, a simple vista, no és una ciutat arquitectònicament molt rica, però si et deixes perdre pel centre amb una persona que conegui bé la ciutat, podreu descobrir llocs molt interessants, com el cafè Victoria; on a partir de les 6 de la tarda es serveix un Happy Hour on pagues la beguda (fan unes caipiroskes de maduixa insuperables) i pots sopar gratis; o Palo Alto, una cocteleria del mateix estil; o les Galeries Vittorio Emanuelle, on tot hi haver-hi un MC Donalds, sempre s'ha de buscar el brau que hi ha al terra i amb un taló del nostre peu sobre els seus testicles donar una volta de 360º. Una altra recomanació és pujar al terrat del Duomo, on podreu observar unes vistes espectaculars. En aquesta ciutat també vaig tenir la sort de fer uns molt bons amics, com la Inês, la Stella, el Rizk i el Wim, entre d'altres; però per sort amb aquests no he perdut el contacte! Així que  la recepta d'avui és un plat ben típic d'Itàlia, un risotto amb bolets, que em recorda els grans moments que he viscut allà.


Ingredients:

1 Paquet d'arròs salvatge i llarg amb verdures Nomen
3 cullerades soperes de parmesà ratllat
1/2 l d'aigua
1/2 got de vi blanc sec
Bolets
Sal


Preparació:

En una cassola, posarem l'aigua. Quan comenci a bullir, afegirem el preparat d'arròs de Nomen, ho deixarem a foc mig fins que gairebé s'hagi evaporat l'aigua; llavors afegirem el vi i els bolets (si són molt grans, millor tallar-los petits) i ho deixarem uns minuts més. A continuació, afegirem el parmesà i ho remenarem fins que ens quedi una barreja una mica espesa. Ho retirarem del foc i ho deixarem reposar un parell de minuts.



2 comentaris:

  1. Milà? Encara tinc agulletes!!
    Això ha d'estar boníssim!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Pfff ! Adesso, ho la nostalgia di Milano ....grazie a te per questi buoni riccordi

    ResponElimina