>

dijous, 7 d’octubre del 2010

Poma amb gelat de vainilla

"10 pometes té el pomer, de 10 una de 10 una; 10 pometes té el pomer, de 10 una menjaré…". Aquesta cançó sembla màgica per a l'Àitor, quan li canto tarda ben poquet en adormir-se! I això que us puc ben assegurar que la música no és precisament el meu fort. Així que, com que cada dia li canto, he pensat que seria una bona idea menjar-nos una poma de veritat! Aquesta recepta és molt i molt fàcil, però no per això menys bona! A vegades ens pensem que perquè un plat valgui la pena hem hagut d'estar cuinant durant hores i hores, com es feia antigament, però els grans xefs ens han ensenyat que no és veritat! El poc temps no està renyit amb la bona cuina.


Ingredients:

Pomes golden
Sucre
Canyella
Gelat de vainilla amb nous de macadàmia


Preparació:

Primer hem de posar les pomes al microones -si voleu les podeu fer al forn-, en un platet amb una mica d'aigua i per sobre hi tirarem una mica de sucre, durant 15 minuts -encara que dependrà de la potència del vostre aparell, en el meu cas és de 800W-. Un cop fetes aleshores les emplatarem i hi afegirem el gelat; en aquest cas hem agafat un de vainilla amb nous de macadàmia i caramel, queda molt bo! Finalment les empolvorarem amb un polsim de canyella.




3 comentaris:

  1. Eps!!! això s'avisa...jejejeje

    et seguiré a tu també...

    petons

    ResponElimina
  2. cert: El poc temps no està renyit amb la bona cuina.

    ResponElimina
  3. Boníssim Judith!!! ja veus que estic xafardejant entrades antigues del teu blog :P petonets guapa!

    ResponElimina