>

dilluns, 18 d’octubre del 2010

Empedrat

Fins fa ben poc, a l'hora de dinar teníem molt poc temps; ara, gràcies a l'Àitor, durant quatre mesos això no ens passa. Per això, havíem de fer plats ràpids però equilibrats, l'Yves només té una hora per menjar i ell és l'encarregat de fer el dinar. Aquest plat tan típic català ens ha acompanyat en més d'una ocasió i us puc assegurar que el seguirem degustant.


Ingredients:

Mongetes de santa Pau
1 Tomàquet 
1 Pebrot vermell
1 Pebrot verd
Olives
Bacallà esqueixat
Oli d'oliva verge


Preparació:

Agafem els pebrots i el tomàquet i ho tallem a daus petits; ho posem a un recipient on també afegim les mongetes, el bacallà esqueixat -prèviament dessalat- i les olives. Un cop ho tinguem tot ben barrejat, afegim un bon rajolí d'oli d'oliva verge i ja està llest per menjar. Si es vol, també podem afegir tonyina en conserva i ceba; i fins i tot uns daus de pastanaga!




3 comentaris:

  1. Con bacalao no lo he probado nunca...y debe quedar bien rico...me lo anoto con tu permiso...

    Un saludo!!!!

    ResponElimina
  2. Fa tant que no el menjo, pero els plats freds amb llegums ens encanten a l'estiu. M'acabes de despertar la gana de menjar empedrat!

    ResponElimina